BAM Danmark - Byggerier med fokus på bæredygtighed

Man kender os for komplekse skolebyggerier, læringshuse og multifunktionshuse, for markante domiciler og administrationsbygninger, for renoveringer og for laboratoriebyggeri. Fælles for alle projekter er, at vi har fokus på bæredygtighed.

BAM Danmark har specialiseret sig i komplekst byggeri, men vi udfører alle former for byggeentrepriser.

Vi er en serviceorienteret byggeentreprenør, der inddrager alle parter tidligt i byggeprocessen. Vi leverer byggefaglighed, proceskendskab samt en stram og struktureret projektledelse.

Relationer er rygraden i vores byggeprojekter

Vi er en relationsbåret organisation, der ikke alene har dygtige medarbejdere på alle fagområder men også medarbejdere, der forstår at samarbejde, både internt og eksternt.

Vi er bemandet så vi har overskud til at lytte til, hvad vores kunder ønsker sig – og bygge den bedst mulige udgave af det, bygherren har drømt om, og arkitekterne har tegnet.

På tværs af organisationen har vi en nærhed til hinanden, så vores projekter aldrig får lov til at passe sig selv. Vi kan agere agilt og handlekraftigt, netop fordi vores organisation er bygget op omkring relationerne.

Lokalt forankret totalentreprenør med international ekspertise

BAM Danmark har eksisteret siden 2014. Vi er en københavnsk totalentreprenør, men også en sjællandsk entreprenør. Vi har ambitioner om for alvor at blive en landsdækkende byggeentreprenør.

Vi bygger for fremtiden. Vi har været igennem en kontrolleret vækst gennem de senere år og succesfuldt gennemført store byggerier. Strategien er, at vi vil fortsætte med at vokse organisk og vælge vores projekter med omhu. De bygninger, vi opfører, skal også stå der om 100 år. Og der skal stadig være et BAM Danmark, der bygger om 100 år.

Vi er gennemsyret af at være en dansk entreprenørvirksomhed. Derudover er vi også en del af den hollandske byggekoncern Royal BAM Group – en af Europas største virksomheder indenfor byggeentrepriser. Fra vores moderselskab trækker vi i særlige tilfælde på byggefaglig ekspertise.

Royal BAM Group har opført ikoniske bygninger og bæredygtigt byggeri i store dele af verden, fra stadions og lufthavne til broer, veje og ambassader.

BAM Danmarks driftsmæssige ledelse består af:

Fred de Jonge,  Administrerende direktør

Fred de Jonge
Administrerende direktør