BAM Danmark planter frugttræer i daginstitutioner i København og omegn

2 maj 2019 13:13 - BAM Danmark A/S
BAM Danmark planter frugttræer i daginstitutioner i København og omegn

København den 2. Maj 2019 – BAM Danmark (Royal BAM Groups danske entreprenørselskab) fejrer moderselskabets 150 års fødselsdag ved at plante frugttræer i daginstitutioner i Københavnsområdet. Den hollandsk ejede entreprenørvirksomhed Royal BAM Group fejrer sin fødselsdag ved at plante 150.000 træer i hele verden for at bevare kloden til næste generationer.

BAM Danmark har valgt at samarbejde med Plant et Træ i  København med henblik på at etablere fire små frugtplantager i daginstitutioner i Københavnsområdet. Pære-, æble- og kirsebærtræer og forskellige bærbuske indgår i børnenes uddannelsespakke. Med bøger, plakater og beplantningsvejledninger skal de lære, hvordan de skal plante og pleje ’frugtplantagen’.

Bo Svendsen, BAM Danmarks administrerende direktør, deltager i beplantningen hos SFO i Lundtofte i Kgs. Lyngby og udtaler: ‘Børnenes entusiasme understøtter vores beslutning om at fejre firmaets 150 års fødselsdag ved at plante træer’.

I alt 4 daginstitutioner i Københavnsområdet vil modtage en uddannelsespakke, som inkluderer en lille frugttræsbeplantning bestående af 14 træer og planter. Det er hensigten, at børn skal  lære om nødvendigheden i at have træer både af hensyn til CO2 udledning til biologisk mangfoldighed og fødevareproduktion.

Kronprins Frederik er protektor for Plant et Træ i Danmark. Royal BAM Group samarbejder med ‘Træer for alle’ ved planlægning af beplantninger i hele verden. Denne organisation planter 100.000 træer i genbeplantningsprojekter i Bolivia og Uganda og 50.000 træer i de europæiske lande, hvor BAM er repræsenteret.

BAM Danmark blev grundlagt af  Royal BAM Group i 2014, og har siden da haft succes med forskellige byggeprojekter, bl.a. en administrationsbygning for Mikro og Nanoteknologi samt et bioteknologisk forskningscenter for DTU. En ny international skole ’Europaskolen’ og en administrationsbygning i Carlsbergbyen i København og endelig renovering og byggeri af et nyt driftscenter for Helsingør Forsyning.

Yderligere oplysninger: Bo Svendsen, bo.svendsen@bam.com, +45 40 13 85 71