Erfaren projekteringsleder til spændende skolebyggeri

Projekteringsleder

Er det dig der har lyst til at tage ledelsen af projekteringen på vores byggeprojekter ?

Har du solid erfaring som projekteringsleder, og har du lyst til blive en del af en dynamisk virksomhed, hvor vi er en del af noget større, og samtidig alle er i øjenhøjde? Vi søger lige nu en projekteringsleder, der har lyst til at vækste med os.

Vi er lige nu bl.a. i gang med at bygge nogle spændende skoler i København, som rummer mange forskellige funktioner og aktiviteter.

Dine opgaver

Dine primære opgaver er at lede den samlede projektering på total- eller hovedentrepriser i tæt samarbejde med udvalgte rådgivere, myndigheder, bygherre, projektansvarlige, produktionen og medprojekterende underentreprenører. Som projekteringsleder skaber og fastholder du et godt samarbejde med de projektansvarlige, og sikrer valg af rette løsninger i forhold til både bæredygtighed, kvalitet og økonomi. 

Som projekteringsleder har du blandt andet ansvaret for:

 • Ledelse af den samlede projekteringsproces 
 • Tværfaglig koordinering mellem alle rådgivere og rådgiverfag 
 • Tidsplaner, Risiko og ændringsregistreringer
 • Aktivitets- og ressourceplanlægning
 • Afholdelse af projekteringsmøder
 • Statusrapporteringer, referater osv.

Du får ansvaret for at sikre følgende leverancer blandt flere:

 • Udarbejde rådgiverkontrakter inkl. bilag som grænsefladeskemaer, IKT-aftaler, Dikon leverancespecifikationer samt sikre at aftaler følges
 • Opdatering og ajourføring af alle digitale platforme er i henhold til IKT-aftaler og BAM Danmarks standarder
 • Ansvarlig for økonomien i forhold til rådgiverkontrakter og -merydelser 
 • Udarbejde planer for bygherreinddragelse og -beslutninger
 • Udarbejde planer for inddragelse af medprojektererende underentreprenører
 • Sikre fokus på bæredygtighed i forhold til BAM Danmarks strategi herfor
 • Give input til KS-plan til den projektansvarlige

Du har:

 • Uddannelse som ingeniør eller lignende relevant uddannelse 
 • Solid erfaring i projektering af større byggeprojekter

Derudover besidder du:

 • Fremragende kommunikations- og samarbejdsevner  
 • Struktur, systematik og overblik 
 • Forretningsmæssig forståelse i forhold til bygbarhed, kvalitet og løsninger 
 • Troværdig og overholder dine deadlines
 • Humor og ser positivt og løsningsorienteret på udfordringer 
 • Dansk i skrift og tale

Vi tilbyder

Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold i et inspirerende, internationalt miljø, hvor vi værdsætter åbenhed, ærlighed og sjov på arbejdet. Jobbet rummer et stort udviklingspotentiale – både fagligt og personligt – og kan blive det næste spændende skridt i din karriere. Vi har en konkurrencedygtig lønpakke og et godt arbejdsmiljø, hvor vi bl.a. tilgodeser at holde balance mellem fritid og arbejdsliv. Sociale relationer værdsætter vi højt, og vi har en aktiv personaleforening.

Ansøgningsfrist.

Har du lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Design- og udviklingsdirektør Rolf Chr. Nielsen på tlf. 2921 7432. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og derfor holder vi løbende samtaler, og ansætter, når den rette kandidat er fundet. Send din motiverede ansøgning og CV til HR-Danmark@bam.com

Projekt controller

En karriere hos BAM Danmark betyder, at du er del af hollandske Royal BAM Group, som er en entreprenørkoncern med en årlig omsætning på ca. 50 mia. DDK og beskæftiger ca. 15.000 medarbejdere globalt.

Vi fokuserer på samarbejde, og skaber stærke bånd til vores kunder og samarbejdspartnere. Vores mål er at have en positiv påvirkning på samfundet og på vores planet, samtidig med at vi driver en succesfuld, rentabel virksomhed. Vores arv skal være at ændre byer og samfund til det bedre. Vores ageren som ansvarlig arbejdsgiver og samarbejdspartner har formet hvem vi er.

Mennesket er i centrum for alt hvad vi gør i BAM. For os er det at skabe et mangfoldigt og inkluderende miljø, som drager omsorg for vores medarbejdere og opmuntrer dem til at være den bedste version af dem selv i arbejdet, helt afgørende. Vi er på en spændende rejse, hvor vi vil ansætte de bedste medarbejdere uanset køn, race, hudfarve, religion, politisk anskuelse, seksuel orientering, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse.

Social links