Ny CFO hos BAM Danmark A/S

Martin Peick-Kristensen

Den 1. januar 2022 tiltrådte Martin Peick-Kristensen som ny CFO hos BAM Danmark.

BAM Danmark har siden 2014 været igennem en stabil vækst og succesfuldt gennemført store og ofte højt profilerede byggerier af skoler, kulturhuse og erhvervsejendomme i Hovedstadsområdet.

Vores strategi er at fortsætte med at vokse organisk, blandt andet ved at udvælge projekter med omhu.

2022 bliver endnu et vigtigt år for BAM Danmark, hvor der er fokus på stabil indtjening, vækst og fortsat udvikling af virksomheden og medarbejderne.

Adm. direktør Bo Svendsen: ”Vi er stolte af, at vi med udnævnelsen af Martin Peick-Kristensen har sikret os en vigtig medspiller i arbejdet med at realisere vores ambitioner for vækst og udvikling. Vi glæder os til samarbejdet og er ikke i tvivl om, at det bliver til glæde for både BAM Danmark og vores kunder.” 

Martin Peick-Kristensen: ”Den professionelle kultur, som præger BAM Danmark, og deres måde at arbejde på, kan jeg fuldstændig spejle mig i. Jeg glæder mig til at blive en del af en af landets mest spændende og visionære totalentreprenører.”

Martin Peick-Kristensen kommer til BAM Danmark med solid CFO-erfaring fra blandt andet Via Biler A/S, Hertz Denmark og Volvo Car Denmark. Han er uddannet Cand.polit. fra Københavns Universitet og Cand.merc.aud. fra CBS.

Fritiden bruger Martin Peick-Kristensen sammen med familien og på træning udendørs i naturen.
 

Social links