BAM Danmark vinder kontrakten på Københavns største skolebyggeri til dato

I november 2019 er BAM Danmark blevet valgt som vinder af udbuddet på Arenakvarterets Skole og svømmehal. Projektet er Københavns Kommunes største skoleprojekt til dato. BAM Danmark skal i samarbejde med underrådgiverne – RUBOW Arkitekter, Nøhr & Sigsgaard og Rambøll – færdigprojektere byggeriet. Skolen forventes at blive afleveret til maj 2023.

BAM Danmark skal i samarbejde med RUBOW Arkitekter, Nøhr & Sigsgaard Arkitekter og Rambøll Rådgivende Ingeniører, stå for opførelsen af den nye Arenakvarterets skole, der skal ligge i Ørestad som nabo til Royal Arena.

Arenakvarterets skole bliver en stor 4-sporet skole på i alt ca. 17.500 kvadratmeter. Udearealer udgør knapt 6.000 kvadratmeter og skal indeholder både udearealer til leg og ophold samt udendørs ’læringszoner’, som skal inddrages i undervisningen. Byggeriet rummer desuden svømmehal (der bliver almindeligt tilgængelig for offentligheden), madskole og idrætshal. Skolen skal opfylde DGNB guld.

Hele byggeriet kommer til at være til gavn og glæde for både skolebørnene og mange andre brugere. Særligt beboere i lokalområdet vil kunne nyde godt af både de indendørs og udendørs faciliteter.

Byggeri København er bygherre, mens Københavns Kommune er projektejer, herunder Københavns Ejendomme, Børne- og Ungdomsforvaltningen og Kultur- og Fritidsforvaltningen.

BAM Danmark vinder kontrakten på Københavns største skolebyggeri til dato

Social links