BAM Danmark vinder ny kontrakt på administrationsbygning for HOFOR

BAM Danmark vinder ny kontrakt på administrationsbygning for HOFOR

HOFOR (Hovedstadsområdets Forsyningsselskab) har tildelt BAM Danmark kontrakten på opførelsen af BIO4 - B14 Administrationsbygning til Amagerværket på Amager. Kontraktsummen er på ca. 90 mio. DKK.

Projektet, som er tegnet af Gottlieb Paludan Architects, omfatter opførelse af en bygning på 2.200 m² i grundplan med 3 øvre etager på hver 600 m². I stueetagen er der lager og servicefaciliteter, mens de øvrige etager indeholder kontorfaciliteter. Byggeriet opstartes i oktober 2018, og BAM Danmark forventer at overdrage bygningen til HOFOR i oktober 2019.

HOFOR beskæftiger over 1.100 medarbejdere og forsyner 1,1 million kunder i Storkøbenhavn med drikkevand, fjernvarme, fjernkøling, bygas og håndtering af spildevand.

BAM Danmark blev etableret i 2014 af Royal BAM Group, og dette projekt passer godt ind i BAM Danmarks projekt-portefølje. Tidligere projekter omfatter et kontorbyggeri for Institut for Mikro- og Nanoteknologi samt kontor- og laboratoriebyggeri for the Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainability, begge på DTU (Danmarks Tekniske Universitet). Opførelsen af Europaskolen og kontorbyggeriet Harild Hus i Carlsberg Byen, København (totalentrepriser) samt renovering og nybyg af nyt Driftscenter Helsingør Forsyning, er under udførsel.

Social links