BAM Danmark vinder ny kontrakt på administrationsbygning for HOFOR

10 July 2018
BAM Danmark vinder ny kontrakt på administrationsbygning for HOFOR

HOFOR (Hovedstadsområdets Forsyningsselskab) har tildelt BAM Danmark kontrakten på opførelsen af BIO4 - B14 Administrationsbygning til Amagerværket på Amager. Kontraktsummen er på ca. 90 mio. DKK.

Projektet, som er tegnet af Gottlieb Paludan Architects, omfatter opførelse af en bygning på 2.200 m² i grundplan med 3 øvre etager på hver 600 m². I stueetagen er der lager og servicefaciliteter, mens de øvrige etager indeholder kontorfaciliteter. Byggeriet opstartes i oktober 2018, og BAM Danmark forventer at overdrage bygningen til HOFOR i oktober 2019.

HOFOR beskæftiger over 1.100 medarbejdere og forsyner 1,1 million kunder i Storkøbenhavn med drikkevand, fjernvarme, fjernkøling, bygas og håndtering af spildevand.

BAM Danmark blev etableret i 2014 af Royal BAM Group, og dette projekt passer godt ind i BAM Danmarks projekt-portefølje. Tidligere projekter omfatter et kontorbyggeri for Institut for Mikro- og Nanoteknologi samt kontor- og laboratoriebyggeri for the Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainability, begge på DTU (Danmarks Tekniske Universitet). Opførelsen af Europaskolen og kontorbyggeriet Harild Hus i Carlsberg Byen, København (totalentrepriser) samt renovering og nybyg af nyt Driftscenter Helsingør Forsyning, er under udførsel.

Social links