RSS Feed Nyheder

13 december 2018
Artist's impression

BAM Danmarks byggeri af et nyt driftscenter for Helsingør Forsyning er afsluttet og klar til indflytning.

28 august 2018
Europaskolen er klar til at byde eleverne velkomne

I år ringer klokken ind til første skoleår på den nye Europaskole i Carlsberg Byen, hvor ca. 900 elever plus lærere og øvrige medarbejderstab kommer til at have deres daglige gang. Hos BAM Danmark er vi rigtig stolte af at have opført et byggeri, der forhåbentlig kommer til at danne en vigtig og inspirerende ramme for mange børn og voksne i årene fremover. Vi håber, at alle elever, lærere, fritidsbrugere og beboere i Carlsberg Byen vil få stor glæde af at bruge skolen, sportshallen, fritidsordningen, parkeringskælderen og alle udendørsarealerne.

10 juli 2018
kunstnerens indtryk

HOFOR (Hovedstadsområdets Forsyningsselskab) har tildelt BAM Danmark kontrakten på opførelsen af BIO4 - B14 Administrationsbygning til Amagerværket på Amager. Kontraktsummen er på ca. 90 mio. DKK.

12 marts 2018
Rejsegilde på Harild Hus

Rejsegilde i dag på Harild Hus i Carlsberg Byen, hvor Carlsberg Byens administrerende direktør og BAM Danmarks produktionsdirektør Esper Christophersen roste det flotte håndværksarbejde overfor alle inviterede, som traditionen tro hyggede sig med pølser og sodavand.