Gå på opdagelse i Europaskolen med Virtual Reality

Via BAM’s VR-app eller gennem visualisering kan du nu gå på opdagelse i Carlsberg Byens kommende skole Europaskolen.

Hent app’en til iOS her
Hent app’en til Android her

Bevæg dig rundt mellem bænke og borde i kantinen, og kom herfra direkte videre til sportshallen, hvor basketballspillere hilser dig velkommen, og gymnastikredskaber står klar til brug. Du kan slå et smut forbi bygningens skolegård på taget af kantinen, eller se fysiklæreren instruere i skolens science lab.

International skole med stærk profil

Europaskolen får en nutidig udformning samtidig med, at den arkitektonisk refererer til sine historiske omgivelser. Det bliver en international akkrediteret, offentlig skole i København bestående af skole, fritidstilbud, idrætshal og udearealer.

Skolen vil være en afdeling af det internationalt kendte Sankt Annæ Gymnasium. Hermed skabes en international skole med en stærk profil inden for både sprog, naturvidenskab og musik, med gode rammer for venskaber og netværk på tværs af lokale og internationale familier.

Skolen er designet med en stor rumlig variation, der foregår i et tæt samspil mellem ude og inde. Mod Franciska Clausens plads åbner bygningen sig mod byen i et legende læringslandskab i flere niveauer. Som en af flere bærende institutioner i bydelen, bidrager Europaskolen til at skabe synligt gadeliv til leg, læring og fællesskab for børn, unge og deres forældre.

Social links