BAM Danmark A/S skriver kontrakt med DTU I Lyngby

BAM Danmark A/S har indgået deres første byggekontrakt i Danmark. Den hollandske entreprenørgigant Royal BAM Group, etablerede et datterselskab i Danmark i starten af 2014, hvor Bo Svendsen er ansat som administrerende direktør.

Kontrakten gælder opførelse af en ny 1.300 m2 kontorbygning for DTU i Lyngby ”DTU NANOTECH, bygning 345C”, til en værdi af ca. 30 mio. kr. Bygningen skal forbindes til den eksisterende bygning 345Ø, som rummer Danchip DTU (nationalt center for fabrikation af mikro- og nanoteknologi). Den nye bygning skal anvendes af forskere, tilknyttet DTU NANOTECH’s Micro- og nanoteknologi fakultet. Byggepladsen starter op ultimo september, og bygningen skal være klar til indflytning i december 2015.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Bo Svendsen (mobil +45 4013 8571)

BAM Danmark A/S har indgået deres første byggekontrakt i Danmark. Den hollandske entreprenørgigant Royal BAM Group, etablerede et datterselskab i Danmark i starten af 2014, hvor Bo Svendsen er ansat som administrerende direktør.

Social links