Mød vores medarbejdere

Mød vores medarbejdere

Fælles for alle medarbejdere i BAM Danmark er, at vil er gode til at samarbejde. Fra bund til top gør vi en dyd ud af at kunne lytte og samarbejde. Ellers kan du finde BAM-medarbejdere af mange slags og med forskelligartet uddannelsesmæssig baggrund. Vores byggefaglige erfaring er opbygget i forskellige virksomheder, og vi har mennesker ansat, der har fundet vej til deres rolle på meget individuel vis.
 

byggeleder hos BAM Danmark

Byggeleder Christian Fjeldhøj 

Christian Fjeldhøj er 32 år. Han blev ansat som studentermedhjælper i BAM under uddannelsen til konstruktør. Så snart han for to år siden var færdiguddannet, blev han ansat som byggeleder. Det er en udfordrende hverdag med meget ansvar. Christian fortæller:

- Jeg har stor indflydelse, og det er fedt at arbejde under, så jeg vokser og udvikler mig stadig. Jeg har aldrig fortrudt, at jeg tog springet fra at være praktiker til en mere overordnet og teoretisk tilgang. 

Han havde arbejdet som som jord- og betonarbejder i ni år, da en kammerat begyndte at læse til bygningskonstruktør - og så begynde Christian også at læse, og han blev hurtigt bidt af at tilegne sig viden.

I BAM Danmark har Christian fundet et fagligt fællesskab, som danner ramme for, at han kan blive ved med at lære. Han siger: 

I BAM er vi meget tætte, vi udvikler os sammen. Vi ringer til andre byggeledere og får sparring fra ledelsen. Og vi har adgang til den nyeste teknologi, gennem vores Hollandske moderselskab, det udvikler vi os også af.