Job og karriere

Entreprenørselskabet BAM Danmark er kommet rigtig godt i gang på det danske marked. Vi har været i Danmark fra starten af 2014 og har allerede gang i flere store projekter. Men vi er først lige begyndt. Derfor har vi brug for DIG, hvis du vel at mærke har erfaring fra branchen. Og ikke mindst hvis du vil have indflydelse på den måde, vi sammen skaber resultater.

I BAM Danmark tror vi ikke på, at alting skal pakkes ind i firkantede processer og regler for alt mellem himmel og jord. Vi ønsker i stedet, at vores medarbejdere med deres viden og erfaring er med til at udvikle best practice. Vi er en del af Royal BAM Group, der har en årlig omsætning på omkring 50 mia. DKK og beskæftiger omkring 20.000 medarbejdere på verdensplan.

Succes og store ambitioner kræver mange medarbejdere

Vi er godt på vej, og hvis du vil med, får du store muligheder for at være med til at forme både dit eget job og BAM Danmark som virksomhed. Så længe du bare finder motivation og energi i at lægge vejen imens vi kører på den, så lover vi dig et job som du ikke finder magen til i den danske byggebranche.

Senior projekt- og byggeledere

Som projektchef, projektleder eller byggeleder bliver dit fokus primært hoved- og totalentrepriser.  Projekterne er i hovedstadsområdet og er primært erhvervsbyggeri. En vigtig del af dit job kommer også til at handle om at skabe fremtidens best practice for BAM Danmark. Se detaljeret stillingsbeskrivelse.

Projekteringsledere/-chefer

Som projekteringsleder/-chef er du ansvarlig for alle projekteringsaktiviteter på totalentreprisesager og tilbudssager. Du leder projekteringsprocessen og -teamet, og herunder udarbejder du tidsplaner og beslutningsplaner samt sikrer, at Design-to-Cost efterleves.

Praktikanter

BAM Danmark tilbyder spændende og lærerige praktikpladser til ingeniør- og konstruktørstuderende. Vi tilbyder vores praktikanter en høj grad af ansvar og udfordringer, og hos os er du garanteret et alsidigt indblik i, hvorledes du planlægger, styrer og leder et byggeprojekt.

Afgangs- og eksamensprojekt

Hvis du er interesseret i at skrive afgangsprojekt om BAM Danmark eller gennemføre et eksamensprojekt hos os, er du velkommen til at kontakte HR Afdelingen.

Når du skriver afgangs- eller eksamensprojekt hos BAM Danmark, skal du have afklaret din problemstilling på forhånd. Til gengæld hjælper vi dig gerne med svar på spørgsmål, oplysninger, interviews og i nogle tilfælde en plads på et af vores kontorer.

Ny viden om BAM Danmark er altid interessant og i mange tilfælde lærerigt for os. Derfor er det en forudsætning for os, at vi modtager en kopi af dit afgangs- eller eksamensprojekt, når det er færdigt.

Vil du høre mere?

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger, som bedes sendt til HR-Danmark@bam.com

Flere stillinger kan findes på www.bamcareers.com